Små stjärnor lyser också i mörkret

Hemma igen efter mötet inne på högskolan med projektet Free2Ride, detta tycker jag faktiskt är super roligt. Bra männsikor och det är något helt nytt som jag aldrig har gjort förut. Det är ju ganska roligt att när denna produkten kommer ut på marknaden har jag varit med och gjort den!
Red ju innan Fux & Grållan. Fuxen gick ett markarbets pass på bana och han var betydligt lugnare idag, skönt. Grållan gick också ett litet markarbets pass och fick sedan hoppa lite. Hon blir lite trött inne på banan har ja märkt därför behöver hon lite mer mängträning i hoppningen. Så därför fick hon hoppa en ganska lång banan när hindrena bara låg på runt 1 m, för då sliter inte sprången på henne. Men hon får gå i ett långasamare tempo och verkligen träna "hoppmusklerna" som Svante säger.
Har också blivit inbjuden till en clinic uppe i Ale-Jenny lund, det är Ale Ridsport som håller clinicen på sin gård i 3 dagar. Albert Voorn från Holland är det som kommer hålla i träningarna, han har bla. tagit OS-silver i hoppning 2000. Detta ska bli super spännande! Nedan visas en fiml ifrån OS- finalen jump-off med Albert!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0